Sol- og sikkerhedsfilm

Bygnings solfilm og sikkerhedsfilm

Nyere forskning peger på, at dårlig indlæring og manglende koncentration hænger sammen med dårligt indeklima, og faktisk falder produktivitetsniveauet med hele 5% for hver grad over 23 grader, som vi opholder os i. Vores indeklima skal derfor hverken være for varmt eller for koldt, når vi vil opnå det optimale arbejdsmiljø.

Vi ved også, at både sollys og varme udefra gør det vanskeligt at holde et komfortabelt indeklimaniveau. Solfilm kan derfor være med til at løse dette problem.

Den rigtige solfilm kan nemlig sænke rumtemperaturen med op til 6 grader uden at forringe lys kvaliteten i rummet.

Hos Skiltehus er vi specialister i at løse problemer i forbindelse med solvarme fra vinduer i alle slags bygninger.

Med specialfabrikeret kvalitetssolfilm fjerner vi bl.a. blænding fra solen i f.eks. computerskærme, og sørger for UV-afskærmning og solvarme-afvisning på mellem 30-85%.

Skiltehus har en stor ekspertise indenfor bygningssolfilm og leverer markedets bedste produkter fra Llumar og 3M. Vi har omkring 50 forskellige typer solfilm til indvendig og udvendig brug, og vi står klar til at vejlede dig, så du får det produkt, der passer til lige præcis dine behov.

Hos Skiltehus har vi stor erfaring med dette helt unikke marked, og vi står klar til at hjælpe dig uanset, om du hører til i København eller på resten af Sjælland.

Endvidere får du hos os op til 15 års leverandørgaranti på vores solfilm. Det er din sikkerhed for at vi altid leverer et ordentligt produkt!

Solfilm til bilen

Vil du gerne have mere behaglige køreture, så bør du overveje at få solfilm på dine bilruder.

Autosolfilm mindsker sollyset og varmen, der specielt om sommeren, strømmer ind gennem ruderne og kan være forstyrrende for både din kørsel og dit velbefindende. Med solfilm på ruderne vil du opleve både en mere behagelig temperatur i bilen og et mindre blændende lys, så du slipper for at knibe øjnene sammen under kørslen.

Autosolfilm reducerer:
UV lys op til 99%
Solvarme op til 28%
Blændende stråler op til 94%
Samtidig beskytter filmen interiøret mod falmning med ca. 50%.

Vores autosolfilm har ridsefast belægning og sikrer derved filmens ydre i mange år.

Autosolfilm giver også bilen et elegant og veltrimmet look. Din bil bliver ikke bare flot at se på, den bliver også mere komfortabel at køre i. Autofilm kan fås i forskellige farvetoner, så du får netop de egenskaber og det look, du ønsker.

 

Sikkerhedsfilm mod uheld og indbrud

Der er flere gode fordele ved at have sikkerhedsfilm på ruderne. For det første holder sikkerhedsfilm sammen på glasset, hvis ruden skulle blive smadret. Dermed er det muligt at undgå livsfarlige glasstumper, der flyver gennem lokalet eller falder ned fra stor højde, ved for eksempel ved eksplosioner, stormvejr eller andre ulykker.

Sikkerhedsfilm mindsker også risikoen for at personer falder igennem glasruder og får alvorlige skader. En risiko der især er til stede i områder med mange fodgængere, for eksempel i butikscentre, lufthavne, togstationer og gangbroer.

Endelig og ikke mindst er sikkerhedsfilm en fortrinlig sikring mod rudeknusning og tyveri fra detailbutikkers vinduesudstillinger. Glasset kan stadig knuses, men ruden bliver siddende, så gerningsmanden ikke kan rydde udstillingen. Samtidig eliminerer man også en af de største udgifter ved rudeknusning, nemlig følgeskaderne. Glasskår er ødelæggende for mange produkter, og det betyder oprydning, kassering af produkter og opgørelse af tab. Montage af sikkerhedsfilm kan derfor også i nogle tilfælde medføre en lavere forsikringspræmie.

Sikkerhedsfilm kan kombineres med både solafskærming og dekorative effekter.

 

Ring til os på 40 59 59 02