Facadeskilte

Alle ser facaden på din butik eller bygning. Facade skilte skal både tiltrække opmærksomhed, være lette at huske og sende et professionelt signal om din virksomhed.

 

Sådan får du nye facade skilte

Processen omkring dit nye facade skilt begynder med, at vi taler om, hvad det er du gerne vil signalere og hvad du godt kan lide. Måske har du også et konkret forslag.

Skiltehus.dk sammensætter derefter et billede til dig, hvor din facade og forslaget er sat ind. Det gør det let for dig at se hvordan facade skiltet vil se ud i de rigtige omgivelser, og i det rigtige størrelsesforhold.
Billedet af din facade udgør beslutnings- og diskussionsgrundlaget, så dit valg af facade skilte foregår på et solidt grundlag.

 

Facade skilte – den elegante løsning

Enkle bogstaver fremstår ofte som et elegant alternativ til almindelige skilteplader. Du vælger mellem forskellige montageløsninger tilpasset dit formål. Det gør det nemt at afmontere bogstaverne, når skiltet skal gøres rent eller facaden males om. Du får enten leveret bogstaverne rå, med folie på fronten eller malet i den RAL-farve, som du ønsker. Du får altid en opsætnings-tegning i størrelsen 1:1. Vi monterer naturligvis også gerne bogstaverne for dig.

LED lysskilte

Er du til lysskilte, så skal du vælge LED lavenergi med et utal af muligheder i form, farve og effekter. LED lysskilte er den moderne version af neonskiltet, men holder længere og koster mindre.

Facade skilte, pyloner og standere

En pylon eller stander ved vejen skaber genkendelse på lang afstand. Den tiltrækker opmærksomhed allerede før den forbipasserende ser dit facade skilt. Pyloner findes i mange udgaver: høje, lave, smalle, brede, med og uden lys, med folie-tekster eller udfræset budskab, og i alle farver efter ønske.

Ring til os på 40 59 59 02