Bilreklamer

Tusindvis af potentielle kunder ser din bilreklame hver dag

Med en bilreklame kan du hver dag gøre nye kunder opmærksom på din virksomhed og være med til at sikre, at de husker dig, når de skal bruge en med lige præcis dine kompetencer. Det er god markedsføring hver dag, år ud og år ind – uden at betale mere!

 

Fordele ved at benytte bilreklamer og dekorationer

Lav kontaktpris for at nå dine kunder

En bilreklame giver dig muligheden for at markedsføre dig bredt og enkelt og uden løbende udgifter. Dette betyder, at når først bilreklamen er betalt og påført, så er det bare om at få bilen ud, hvor den er synlig og høste den opmærksomhed, den kan skabe omkring din forretning.

Bilreklamer og dekorationer er markedsføring, der virker gennem hele bilens levetid.
Det bliver til mange påvirkninger over tid, og derfor er prisen pr. potentiel kunde, du påvirker, meget lav.

Reklame, der virker 24 timer i døgnet.

En bilreklame eller dekoration er synlig for alle du møder på din vej, både i trafikken, på parkeringspladsen samt for alle dem, du passerer i løbet af din dag. Det kan være, når du for eksempel kører forbi cafeer, butiksruder og folk der arbejder ud til gaden på stiladser mm.

Og det gode er, at din reklame også virker, når bilen holder stille.

Den store rækkevidde både dag og nat gør bilreklame til et effektivt medie, når din virksomhed skal brandes, og det giver mulighed for at nå ud til mange potentielle kunder, uden at du skal kæmpe for at brede budskabet ud.

 

 

Bilreklame kræver ingen vedligeholdelse

Når din bilreklame eller dekoration er påført, har du et vedvarende medie til at påvirke dine kunder igennem og uden at få ekstra udgifter til tilpasning og vedligeholdelse.

Bilreklamen passer sig selv og skal kun vaskes, når bilen også trænger til det.

Ring til os på 40 59 59 02